Autor: Novosti

Novi Sad
02.03.2017.
08:07 > 08:08
Suđenje inspektorima protivpožarne zaštite, u čijoj je nadležnosti bila kontrola diskoteke "Kontrast", a u kojoj je pre pet godina nastradalo šestoro mladih, počelo je ispočetka juče u Osnovnom sudu.
  • vlada

    03.03.2017 21:35
    napokon duša u raju
    Bio sam učesnik u iznošenju unesrečene dece sa snimaka i dokumentarnih priča na jutjubu sam uvideo kakve su se sve laži iznosile u odbrani optuženih da me je sad sramota i duša me boli šta su uradili toj deci a ponajviše njihovim porodicama koje su zauvek zavili u crno.Daće BOG da sad vinovnici nesreće budu optuženi i da nesrećna deca mogu napokon da se smire i odu u RAJ.Nek im je slava
  • Branko

    03.03.2017 10:27
    Veselina Maslese 118
    Imamo liftove koje je odobrila inspekcija. Dodjite da vidite kako su majstori instalirali lampe neonske i lampu kad nema struje sa zicama sa obicnim luster klemama. Sve to mora da bude u propisanom protivpozarnom kanalu ili cevima sa kutijama po standardu itd. Sve dok neko ne izgori u Liftovima ona ce opet panika.
  • Dejan021

    03.03.2017 08:15
    Uzas
    Ta Roncevicka je bila kadar DSa. Njoj ni AV ne moze nista jer je zena toliko mocna da bi mogla biti i predsednik Srbije
  • Liman3

    02.03.2017 20:39
    Pa naravno da ...
    ...inspektorka Radoslava Roncevic nije kriva sto je jadna potpisala i za Kontrast i za kafe Landz gde su deca izgorela, ona da je jadna znala i bila obavestena ona ne bi dala potpis da mogu raditi a ovako jadna ne obavestena je unapredjena posle incidenta tj nesrece u kafe landzu gde su deca izgorela u Nacelnicu, valjda zato sto su bili deca obicnih gradjana a ne politicara jer bi onda dobila robije najmanje 40 godina po nastradalom detetu a ovako je bila nagradjena! Sta reci za drzavu koja brine samo o deci politicara i politicarima a nas obicne teraju da se iseljavamo iz Srbije!
  • Pera

    02.03.2017 10:29
    U ovom slucaju su najodgovorniji vlasnici diskoteke. Njihova je obaveza bila da postuju propise. Inspektori mogu da budu krivi samo ako su nesavesno izvrsili kontrolu.
    Ako inspektori nisu imali obavezi da vrse kontrolu i ako je nisu vrsili nisu ni krivi.
    Kod nas je na zalost sve neuredjeno.
  • Jole

    02.03.2017 09:31
    ovako
    Sve te poslove tih inspekcija zastita i merenja rade uvezane kumovske i burazorske firme, a svi zaposleni po tim gradskim inspekcijama su rodjaci, kumovi, clanovi partije, komiteta, odbora, obora i sličnih organizacija, koje satiru mladost ove zemlje gore nego fašisti.
    Oni su tih zbog kojih naša braća i sestre peru klozete i čaše po brodovima, dok sud služi da bi se sa njih skidala odgovornost... Oni su ti zbog kojih i za čiju se korist dešavaju sva zla u našem gradu... Taj establišment naši vladari, polupismeni i osioni.
    Sramota.
  • ja

    02.03.2017 09:10
    "Poverljivo"
    Ma sta kazete? Nosilo oznaku poverljivo. Pa naravno kada vecina tih kafana radi za DB, diluju drogu, prisluskuju goste ...
  • Бранко

    02.03.2017 08:34
    ТРУЛО ПРАВОСУЂЕ
    Како може јавност да се искључује, када инспектори новосадске управе за контролу и надзор објеката раде искључиво за "ЦИВИЛНИ СЕКТОР"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    За објекте одбране и војске Србије раде други људи !
    Наше труло правосуђе - нико ништа не чита и не зна а поступа!!!!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna